Ons team

Dit zijn de medewerkers die bij Villa Vrolijk werken:

Penny en Jolande Kinderopvang Villa Vrolijk is opgericht op 1 maart 2013 door Penny van Oenen en door Jolande Tuinier-Drenth. Wij wonen allebei in Schoonebeek. Jolande is getrouwd met Franklin en hebben samen een dochter Noa (25-11-2004) en een zoon Senna (24-03-2009). Penny heeft twee dochters Roos (15-12-2010) en Cato (07-02-2016)

Ik ben Hilde Fernhout, geboren op 3 september 1980 in Emmen, en inmiddels alweer vanaf 2003 woonachtig in het gezellige Schoonebeek. Hiervoor heb ik 18 jaar in Erica gewoond, waar ik ook bijna mijn hele jeugd heb doorgebracht, nadat ik mijn opleiding LKC (leidster kindercentra) dat inmiddels niet meer bestaat, heb afgerond, ben ik gaan werken op een BSO in Coevorden, waar ik toen der tijd ook mijn stage succesvol had beëindigd. Na 3 weken een hele leuk tijd te hebben gehad, kreeg ik de kans om in 2000 een hele nieuwe uitdaging aan te gaan. Het mede opstarten van een BSO in Schoonebeek, samen met stichting Opmaat heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Erg leuk en leerzaam, ik was immers net klaar met school en nog heel jong. Het jaar daarna ben ik samen gevoegd met een 0 t/m 4 groep, in een gezamenlijk gebouw, waar ik zo ook langzamerhand ben tussengegroeid. Na uiteindelijk daar 13 jaar werkzaam te zijn geweest, en veel veranderingen had meegemaakt, kwam er voor mij weer een hele leuke uitdaging aan, waar ik ook niet lang over heb na hoeven denken..
jaaaa!! Hoe leuk is het om te werken bij je oud collega’s en inmiddels goede vriendinnen! Sinds juli 2013 werk ik bij het allerleukste en vrolijkste kinderdagverblijf!

En als ik niet bij Villa Vrolijk aan het werk ben, ben ik graag bezig in en om het huis, kan slecht stilzitten, dus de handjes uit de mouwen… altijd wel een leuk project, oude kastjes, tafeltjes om te verven en opknappen. Bloemen, planten andere frutsels.. mijn interieur veranderd dus regelmatig! Maar ook lezen.. en dan vooral de woonbladen ;) Sporten en terrassen met vriendinnen! Mijn vrije tijd zit zo vol!
Voor verdere vragen… Stel ze gerust!
Tot Ziens bij Villa Vrolijk!!

Ik ben Priscilla Savenije en ik woon in Klazienaveen. Hiervoor heb ik 13 jaar in Angelslo gewoond. Vanaf maart 2014 ben ik het team komen versterken, en ik doe het met veel plezier! In 2005 heb ik mijn diploma spw 3 behaald en ik ben toen gelijk gaan werken in de kinderopvang. Ik heb op verschillende kinderdagverblijven gewerkt, en ook als gastouder. Werken op een kinderdagverblijf trekt mij toch meer dan als gastouder werken.

Ik vind het leuk om met kinderen te spelen en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Mijn hobby’s zijn: leuke dingen doen met vrienden/vriendinnen, shoppen en creatief bezig zijn.

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Mijn naam is Lisa van Dijk en ik ben geboren op 5 april 1997. Ik woon samen met mijn vriend, Rick in Veenoord. Wij hebben eind juni de sleutel gekregen en zijn nog druk bezig met het verbouwen en opknappen van ons huis.

Ik heb in juli 2016 de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
kinderopvang niveau 4 afgerond op het Drenthe College in Emmen. Na mijn opleiding ben ik aangenomen bij Villa Vrolijk. Ik ben werkzaam op het kinderdagverblijf, maar ook op de Voorschool. Ik vind de combinatie erg leuk!

Ik zit op voetbal bij VV Zandpol en doe dit al een aantal jaren met veel plezier!
Daarnaast sport ik bij Active Leisure, daar doe ik zowel de groepslessen als voor mezelf sporten. Verder vind ik het leuk om spontane dingen te ondernemen, zoals
een terrasje pakken met vrienden/familie.
Als u nog vragen heeft, stel ze gerust!

Ik ben Ilona Peters, geboren op 2 december 1995 te Hardenberg. Ik woon mijn hele leven al in het mooie Schoonebeek!

In 2013 ben ik gevraagd of ik stage wilde lopen op het gezellige Villa Vrolijk! Hier zei ik natuurlijk geen nee tegen! Ik heb toen een super leuke en leerzame stagetijd gehad. Ik heb mijn opleiding SAW ( Sociaal agogisch werk niveau 3 ) behaald op het Alfa-college in Hardenberg. In 2019 heb ik ook de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker kinderdagopvang niveau 4 behaald. Aan het einde van deze opleiding ben ik ook begonnen met werken op de Voorschool OBS De Iemenhof waar ik met heel veel plezier werk. Ook ben ik groepshulp op het kinderdagverblijf. Werken met kinderen spreekt mij erg aan omdat de kinderen nog vrij in het leven staan. Ze moeten alles nog leren en ontdekken, hoe ieder kind dit op zijn of haar manier doet, vind ik erg bijzonder om te zien. Ieder kind is uniek!  Het lijkt mij daarom ook erg leuk om hier een steentje aan bij te dragen! Ook vind ik het contact met ouders en een fijne werksfeer met collega’s erg belangrijk!

Ik vind het leuk om met vrienden dagjes weg te gaan, naar de bioscoop te gaan of lekker uit eten te gaan bij een sushi restaurant. Ook vind ik het erg leuk om oude spulletjes op te knappen, houd ik van bloemen en vind ik het erg leuk om met interieur bezig te zijn.

Als u nog vragen heeft, stel ze gerust!
Groetjes, Ilona Peters
En tot gauw!!

Ik ben Merel Finke en ik woon in Schoonebeek. 

Ik heb in juni 2020 de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 afgerond op het Alfa College in Hardenberg. In 2018 ben ik hier begonnen met mijn stage. Na het afronden van mijn studie heb ik hier een vast contract gekregen. Ik doe dit werk met veel plezier! Ik vind het leuk

Verder vind ik het heel leuk om met vrienden en vriendinnen leuke dingen te doen. Doordeweeks volleybal en fitness ik.

Als er nog vragen zijn , stel ze gerust! 

Ilona Prins

Mijn naam is Ilona Prins en ik woon in Schoonebeek. In het jaar 2020 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en mijn diploma in ontvangst genomen. Sinds 2020 ben ik het team van Villa Vrolijk komen versterken.
Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het leuk om in de kinderopvang te werken omdat je de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 meemaakt. Ook is elke dag anders dat maakt het werk uitdagend.

Mijn hobby’s zijn voetballen en hardlopen. In mijn vrije tijd
vind ik het leuk om uitstapjes te maken met vriendinnen.

Mijn naam is Emma Visser, ben geboren op 6 april 2001 en woon in Emmen. Nadat ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 heb afgerond (2021) ben ik bij Villa vrolijk komen werken. Dit is mijn eerste baan bij een kinderopvang. In de 3 jaren van mijn opleiding heb ik stagegelopen bij kinderopvang Dapper in Erica. Hier heb ik op drie verschillende locaties gestaan, op zowel het kinderdagverblijf als op de voorschool en de bso. In die jaren stage heb ik erg veel ervaring op kunnen doen. Ik heb het erg naar mijn zin hier bij Villa vrolijk en vind het leuk om de kinderen steeds beter te leren kennen en te begeleiden in hun ontwikkeling. Met plezier ga ik iedere keer weer naar mijn werk.

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn met interieur en ben ik dan ook geregeld
mee bezig. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Als je meer over mij zou willen weten, mag je me altijd vragen. Dat zou ik erg leuk vinden.

 

 

Adres
Spanjaardspad 86b
7761 BR Schoonebeek
Tel: 06 13 72 08 10
E-mail: info@villavrolijk.com

> Meer contactgegevens

Social media
Locatie