Methode Uk en Puk

VVE programma UK & PUK

Wij werken met het totaalprogramma Uk en Puk.  Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Natuurlijk draait het bij Uk & Puk niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby’tjes, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen! De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. De activiteiten zijn flexibel en sluiten aan bij het normale dagritme van ons kinderdagverblijf. Alle leidsters zijn hier ook voor geschoold en krijgen jaarlijks trainingen hiervoor. Uk & Puk is  een stevige basis voor het onderwijs!

Wij besteden op verschillende momenten extra aandacht aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Dit houdt in dat alle kinderen vanaf 2,5 jaar samen activiteiten ondernemen. Zoals u weet, hebben oudere peuters vaak behoefte aan meer uitdaging en die bieden wij door middel van bijvoorbeeld de volgende activiteiten; Knippen, plakken, prikken, voorlezen, de leidsters helpen met bijvoorbeeld afwassen of een wandeling maken naar het park/ speeltuin.

Dit vindt vaak plaats wanneer de jongere kinderen slapen en wanneer de andere pedagogische medewerkster zorg draagt voor de baby’s en dreumesen.

Kinderopvang Villa Vrolijk

Spanjaardspad 86b
7761 BR Schoonebeek

Tel: 06 13 72 08 10
E-mail: info@villavrolijk.com


KvK nr: 56465033
Adres
Spanjaardspad 86b
7761 BR Schoonebeek
Tel: 06 13 72 08 10
E-mail: info@villavrolijk.com

> Meer contactgegevens

Social media
Locatie